Despre noi

Despre noi

ioptik

DESPRE NOI

ioptik-despre-noi-11
ioptik-despre-noi-21

OFERĂ OCHILOR TĂI GRIJA ȘI CONFORTUL DE CARE AU NEVOIE

Istoria noastră în lumea ochelarilor a început în 2001, iar din acel moment am ales să ne dezvoltăm în mod continuu și să ne perfecționăm. În prezent avem 4 magazine, un atelier de montaj și de-a lungul timpului am creat o echipă de profesioniști în care avem mare încredere, pe care îi instruim constant și prin care încercăm să oferim clienților noștri o reală experiență atunci când doresc să își achiziționeze un produs din domeniul opticii medicale. În locațiile ioptik vei avea parte de:

  • Consultații în vederea determinării dioptriilor
  • Consiliere de la A-Z pentru cele mai bune alegeri
  • Montaj profesional realizat de specialiști
  • Gamă de produse pentru toate fizionomiile și preferințele

Domeniul de activitate este unul care ne pasionează, și de aceea suntem întotdeauna la curent cu noutățile, participăm la târgurile internaționale pentru a fi mereu în pas cu ultimele tehnologii, cât și cu cele mai noi colecții de ochelari. În timpul perioadei noastre de activitate am reușit să încheiem colaborări cu unele dintre cele mai prestigioase firme din domeniu. Ne-am concentrat intens pe dezvoltarea unui portofoliu de produse de calitate, pe rame și lentile personalizate, individualizate. Aparatura pe care o utilizăm este ultramodernă și adaptată nevoilor și exigențelor din prezent. Toate acestea, întrucât scopul nostru este acela de a oferi celor care ne calcă pragul atât o vedere clară, cât și confort și prestigiu.

VIZIUNEA NOASTRĂ

Pasiune pentru optică și soluții

Ochelarul este un produs complex, unde o serie de aspecte au un rol determinant: prescripția pentru ochelari, recomandarea lentilelor, rama aleasă și montajul (centrarea lentilelor în ramă). Dacă există o nepotrivire sau oricare dintre aceste aspecte nu este efectuat corespunzător, produsul final nu este confortabil, este incomod, iar adaptarea poate fi mai dificilă. Astfel,la ioptik suntem întotdeauna pregătiți să rezolvăm orice neadaptare, clientul mulțumit fiind obiectivul nostru final.

Oferim soluția completă pentru o vedere clară: determinarea dioptriilor/consult oftalmologic, consiliere în vederea alegerii lentilelor potrivite pentru fiecare purtător (în funcție de scopul în care își dorește să folosească ochelarii: purtare permanentă, pentru citit, job, hobby, practicarea sporturilor, condus, calculator ș.a.m.d), o gamă vastă de rame de ochelari și ochelari de soare în cele mai noi modele, montaj profesional (orice fel de ramă, transferuri, reglaje, ajustări, reparații), service post-vânzare, accesorii întreținere, lentile de contact și accesorii, picături lubrifiante și accesorii pentru ochelari și soluții de întreținere.

  • Atelier dotat cu ultimele tehnologii
  • Lentile marca Rodenstock și Interoptik
  • Rame de la cele mai renumite branduri

Cristian Ladariu

Manager General ioptik

PRODUSE DE
CALITATE LA
ÎNDEMÂNA TA

TOT CE AI NEVOIE ÎNTR-UN SINGUR LOC

CONSULTAȚII
Programează o consultație și bucură-te de o vedere clară.
CONSILIERE
Alegem împreună perechea de ochelari potrivită pentru tine.
MONTAJ
Acordăm atenție deosebită fiecărei perechi de ochelari.
SERVICE
De la reglaje fine, suduri, service, până la lucrări complexe.
REPARAȚII
Ajutorul specializat de care au nevoie ochelarii tău se află în locațiile ioptik.